Neapstrādāts kakao sviests no organiskām kakao pupiņām, kas aug uz šokolādes koka Dienvidamerikā. Šokolādes koku sauc par “Dievu ēdienu”, un kakao sviestam ir vairāk nekā 300 ārstniecisku īpašību.
Neapstrādātam kakao sviestam ir nedaudz krēmīga krāsa un tas smaržo pēc svaigas šokolādes. Kakao sviests maigi kūst mutē un uz ādas, atstājot krēmīgu šokolādes garšu.
Organiskā kakao sviesta priekšrocības:
- Satur neapstrādātu, organisku kakao sviestu.
- Nesatur mākslīgas piedevas un alergēnus.
- Izcili garšo un ir veselīgs organismam.
- Var lietot ne tikai pārtikā, bet arī uz ādas.
- Piemērots vegāniem.
- Izdevīgs 300g iepakojums!
Neapstrādāts kakao sviests palīdz rīkles, bronhu un plaušu slimību gadījumā, jo tam piemīt mīkstinoša, atkrēpošanas, pretiekaisuma, pretsāpju un dziedinoša iedarbība.
Neapstrādāts kakao sviests mitrina un mīkstina ādu, iesūcas dziļi šūnās, padara ādu elastīgu, gludu un baro to ar barības vielām.
Neapstrādāts kakao sviests satur ārstnieciskas taukskābes:
- arahidonskābe nodrošina zarnu sieniņu un ādas aizsardzību no sēnītēm un baktērijām;
- stearīnskābe un laurīnskābe mitrina un dziedē deguna, rīkles un zarnu gļotādu;
- linolskābe un oleīnskābe ir antioksidanti, kas mazina iekaisumu.
Neapstrādāts kakao sviests satur taukos šķīstošos vitamīnus un mikroelementus:
Neapstrādāts kakao sviests satur garastāvokli uzlabojošu vielu – feniltilamīnu, ko ražo arī laimīga vai iemīlējies cilvēka organisms.
- A, F un E vitamīni aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanos, mazina iekaisumus, kā arī dziedē ādu;
- magnijs, kālijs, jods, cinks, kalcijs, hroms atbalsta organisma imūnsistēmu un nervu sistēmu, kā arī uzlabo garastāvokli.
Sastāvs
Izcelsmes valsts – Dienvidamerika. 100% organisks, neapstrādāts kakao sviests.
Uzturvērtība uz 100g
- enerģija 3677kJ / 894kcal
- Tauki 99g
- no kuriem piesātinātie 64g
- ogļhidrāti 0,3g
- no tiem cukuri 0,3g
- olbaltumvielas 0,3g
Pēc atvēršanas glabāt vēsā vietā vai ledusskapī. Ja kakao sviestu lietojat reti, tad labāk turēt saldētavā un izmantot pa gabaliņam.
Lietošana
Pievienojiet kakao sviestu putrai, pankūku mīklai un konditorejas izstrādājumiem. Izmantojiet to mājās šokolādes, kūku krēmu, šokolādes glazūras, saldumu un desertu gatavošanā. Izmantojiet kā sviesta aizstājēju, cepot cepumus un kūkas.
Iesnu gadījumā. Ieeļļojiet deguna gļotādu ar kakao sviestu, tas labi palīdz slimības laikā, jo iznīcina baktērijas un paātrina atveseļošanos.
Sausa klepus un kakla sāpju gadījumā. Kakao sviesta gabaliņu (pupiņas lielumā) izšķīdināt mutē, līdz 6 reizēm dienā.
Kakla sāpju un iekaisumu gadījumā kakao sviests mīkstina klepu. 200 mililitros karstā (ne verdošā) govs, kazas vai augu pienā izkausē 2 tējkarotes kakao sviesta. Pievienojiet 1-2 tējkarotes medus vai dabīgā saldinātāja. Dzert 3 reizes visas dienas garumā.
Imunitātes stiprināšanai. Izkausējiet 2 ēdamkarotes kakao sviesta un sajauciet to ar 6 kapsulām peru pienu. Lietojiet 1-3 reizes dienā pirms ēšanas, izšķīdinot mutē pusi tējkarotes.
Kakao sviests sausu, trauslu matu stiprināšanai: sajauc izkausētu kakao sviestu (3 ēdamkarotes) un 3-5 pilienus rozmarīna ēteriskās eļļas. Uzklājiet uz matiem uz divām stundām, pārklājiet ar plastmasas maisiņu un dvieli. Procedūru var taisīt 2 reizes nedēļā.
Jutīgai ādai, kad ir sauss vai auksts gaiss. Pieaugušajiem un bērniem ar visiem ādas tipiem: izkausējiet kakao sviesta gabalu plaukstās un uzklājiet tieši uz sejas (pēc nomazgāšanās), vēlams naktī.
Atsauksmes
Pašlaik atsauksmju nav.