Šveices sūkalu proteīns tiek ražots no kvalitatīva pilnpiena, kurā nav hormonu, antibiotiku vai lauksaimniecības piesārņojumus. Govis atrodas brīvās ganībās, un šāds piens ir vērtīgs produkts veselībai.
Pilnvērtīgs proteīns no pilnpiena atjauno visas ķermeņa šūnas, palīdzot palielināt un uzturēt muskuļu masu un muskuļu izturību. Palīdz uzturēt muskuļu masu un spēku diētas un fiziskās slodzes laikā.
Pilnvērtīgs proteīns, piena kalcijs un fosfors palīdz uzturēt veselīgus kaulus skrimšļus un zobus, paātrina atveseļošanos pēc kaulu un locītavu traumām un padara kaulus un skrimšļus izturīgākus pret stresu.
Augstākā bioloģiskā vērtība (Oser): 165 Dabīgā piena un olu baltuma komplekss ir viegli sagremojams un satur visas aizstājamās un neaizstājamās aminoskābes, kas veicina metabolisma procesus cilvēka ķermenī.
Pilnvērtīgs proteīns satur 23%-25% BCAA (leicīns, izoleicīns un valīns). Trīs neaizstājamās sazarotās ķēdes aminoskābes, kuras cilvēka ķermenis nevar sintezēt, un tāpēc tās ir ļoti būtiskas veselībai. Šīs trīs aminoskābes veido 40% no cilvēka ķermeņa liesās muskuļu masas, kā arī padara muskuļus izturīgus pret stresa hormoniem.
BCAA aminoskābes palielinās jūsu fizisko darbspēju un aizkavēs noguruma iestāšanos. BCAA lietošana tūlīt pēc treniņa atjaunos BCAA līmeni muskuļos un pazeminās kortizola līmeni asinīs. Vissvarīgākais ir tas, ka stresa hormons kortizols veicina nervu sistēmas pārslodzi un ātru muskuļšūnu sabrukšanu.
Pilnvērtīgs proteīns ir bagātināts ar 10 vitamīniem (C, E, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12), kas sportistam ir vissvarīgākie. Tie aktivizē enerģijas apmaiņu un metabolismu, aizsargā nervu sistēmu un atbalsta imūnsistēmas funkcijas slodzes laikā.
Pilnvērtīgs proteīns satur dabisko magniju, kas nodrošina elektrolītu līdzsvaru, normālu nervu sistēmas un sirds darbību un palīdz uzturēt normālu enerģijas metabolismu.
Pilnvērtīgs proteīns satur dabisko kāliju, kas palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu un veicina normālu nervu sistēmas darbību.
Atstājiet savu komentāru